Ta hand om valpen genom att gå en valpkurs i Uppsala

Vill du och din lilla valp göra något roligt, som är bra för ert samarbete, så kan ni gå på en valpkurs i Uppsala. Det är ett sätt för både dig och valpen att lära er samarbeta och kommunicera.

Tänk dig om du hade bott hela ditt liv i en familj som du inte kan kommunicera med och som du inte förstår. Lite så kan det vara för hundar som har ägare som aldrig har engagerat sig i att förstå hunden eller lära hunden att förstå dem. Att gå en valpkurs i Uppsala är något som kan vara första steget till ett gott liv för dig och din hund, med ett gott samarbete och en mycket god kommunikation. Det är där det startar, och sedan kan du se fram emot ett liv i harmoni och glädje med din hund.

Valpkurs för alla familjemedlemmar

När du går en valpkurs är det viktigt att det är samma person som går kursen med hunden och att övriga familjemedlemmar inte stör valpen under kursen. I övrigt kan det vara mycket bra ifall alla familjemedlemmar är med och ser hur man gör på kursen. Detta för att när man kommer hem så är det meningen att alla ska börja hantera hunden på ett och samma sätt. Det skapar harmoni för hunden och kommer göra att det blir enklare för alla i familjen. Boka därför gärna en kurs på en tid när alla i familjen kan vara med och titta.