Förvara täcket på täckeshängare

Är du en av de lyckliga som vistas bland hästar? Kanske har du till och med en egen häst? Det är en dyr sport att hålla på med. Hästarnas täcken ska helst hängas på en bra, stabil täckeshängare.

Många säger att man som hästmänniska är galen, i alla fall när de får reda på hur mycket det kostar att ha häst. Men utan häst, vad hade man då gjort med pengarna? Bara tanken på att vara utan häst låter tråkigt. Dessutom är det väldigt roligt att handla hästsaker. De flesta hästägare känner säkert igen sig i att ha över tio täcken till en häst. När och hur ska man hinna använda dem? Det spelar ingen större roll. Har man en bra täckeshängare har de i alla fall en plats att hänga på. Det är väldigt praktiskt med täckeshängare, då man ofta skiftar mellan olika täcken under dagen. Då vet man vart det andra täcket ska hängas under tiden.

Tänk säkert med täckeshängare

I stallet är det ordning och reda som gäller. Det ska inte finnas några onödiga risker att varken människa eller häst skadar sig. Även när man ska köpa täckeshängare behöver man tänka till lite. Man tänker ofta att det är praktiskt att ha täckeshängaren på boxdörren, men det har för många hästar inneburit skada. Beroende på vilken modell man väljer kan hästen fastna i den. Så välj en täckeshängare som är säker och av bra kvalité, för det lönar sig. Täckeshängare håller länge, så det är värt att köpa bra saker direkt.